De gezichten van Keukenwerk Leek

Sommige duo’s zijn niet te evenaren. Zoals ham & kaas, peper & zout en Albert & Alien van Keukenwerk Leek. Al meer dan 45 jaar liefde voor elkaar, maar ook voor keuken en interieur. En voor ons geldt (net als met peper & zout en ham & kaas): los zijn we goed, maar samen beter.

Aandacht voor de keuken, aandacht voor elkaar
We vragen het ons regelmatig af: waarom is het zo moeilijk om een persoonlijk keukenadvies te krijgen? Iedereen lijkt druk met prijsknallen en offertes verzamelen. En wat krijg je dan? Eenheidsworst. Iedereen dezelfde keuken. Nee hoor, bedankt! Wij vinden dat een nieuwe keuken kopen leuk moet zijn. En dat het ontwerpen ervan de volle aandacht verdient. Want een nieuwe keuken is maatwerk: we verkopen dezelfde keuken geen twee keer. Hoe de buurman kookt, zegt niets over jou. Dus om tot een goed keukenontwerp te komen, willen we je echt goed leren kennen. Wie woont er nog meer in je huis? Wat kook je graag? Waar erger je je aan in je huidige keuken? En wat wil je dolgraag in je nieuwe?

Dit gaan we doen om jouw nieuwe keuken te ontwerpen
Albert is de man met de bouwtechnische achtergrond en zorgt ervoor dat inhoud, (loop)ruimte en indeling helemaal klopt. Hij schetst de eerste versie van jouw nieuwe keuken op papier. Leuker én persoonlijker, want zo zit je als klant geen uur tegen de achterkant van een beeldscherm te staren. Als de inhoud klopt, gaat Alien verder met jouw persoonlijke stijladvies. Want jouw nieuwe keuken moet natuurlijk ook goed bij je interieur passen. Met een moodboard en een voorselectie van kleuren, materialen en accessoires maken we het kiezen voor jou een stuk makkelijker.

Een nieuwe keuken is niet alleen een paar onder- en bovenkasten. We (her)ontwerpen de hele ruimte waar jouw nieuwe keuken komt te staan. Misschien zit er wel een brede hal achter de keukenmuur, en kunnen we die verplaatsen om ruimte te creëren. Wie weet heeft jouw huis toch potentie voor die droom van een koffiehoek. Dát is wat ontwerpen met aandacht doet!

Ben jij klaar voor de keuken van je dromen? Plan dan nu je afspraak!

Albert en Alien de Vries

Uw keuken, ons werk  !