Contact & showroom

We kijken er enorm naar uit om je te ontvangen in onze showroom. Maak hier meteen een afspraak. Dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben om te bespreken waar jij naar op zoek bent.

Kom ideeën opdoen in onze showroom
In de showroom laten we je graag de laatste keukentrends, de nieuwste apparatuur en de mooiste opstellingen zien. Ben je benieuwd hoe een granieten werkblad eruit ziet? Of wil je verschillende houtkleuren en -structuren voelen? Benieuwd of zo’n messing kraan in jouw toekomstige nieuwe keuken goed staat? Bij ons vind je honderden samples. Neem ze (in overleg) gerust mee naar huis om te kijken of de kleuren en materialen passen in jouw interieur.

Alle onderdelen die bij een met aandacht ontworpen keuken horen
Een keuken bestaat uit meer dan alleen onder- en bovenkastjes, een aanrechtblad en een prachtige plank voor je kookboeken en kruidenpotjes. Bij KeukenWerk mixen en matchen we de perfecte kastjes met de beste apparatuur. Denk aan een koffiemachine, vaatwasser, koelkast, vriezer, kookplaat, wijnkoeler, wijnklimaatkast, grillplaat, stoomoven, (combi)magnetron, inductieplaat, kookplaat met ingebouwde afzuiging of een plafond-afzuigkap. Juist. Zodat je je hoofd niet telkens stoot.

En de accessoires zetten de puntjes op de i’s. Denk aan een spoelbak, handgrepen, een mooie kraan of zelfs een Quooker. En wat denk je van verlichting? Een echte sfeermaker in je nieuwe keuken. Zelfs over de stopcontacten denken we na. Hoeveel is handig? En welke kleur en vorm staat ‘t best bij jouw mooie nieuwe keuken?

Werken met de beste leveranciers
Never change a winning team, toch? We werken graag met vaste leveranciers als ATAG, Pelgrim, ETNA, AEG, Quooker en Grohe, Beckermann en Artego, VSM, Montapanel, Bakker natuursteen, Küppersbusch, V-Zug, Senza Nome, Doeco, Naber, Bokmerk en Strackk. Van deze merken weten we: zij leveren kwaliteit voor een goede prijs. En dat wil natuurlijk iedereen. Kom je ze bewonderen in de showroom?

Maak hier je afspraak

Aandacht voor jouw nieuwe keuken start met aandacht voor elkaar. Een intake bij KeukenWerk is niet zomaar een afspraak. Voor je het weet is er anderhalf uur voorbij. Lang? Wij vinden dat wel meevallen. Want om tot een goed keukenontwerp te komen, is het echt belangrijk dat we je goed leren kennen.

Hoe ziet je huis eruit? Wat voor kleuren vind je mooi? Welke gerechten kook je het liefst? Wie wonen er nog meer in je huis? Onder het genot van een vers gezet bakje koffie komen we er graag achter hoe je leeft en kookt.

Zin in? Wij wel! Stuur een e-mail, dan bellen wij je zo snel mogelijk terug om een afspraak in te plannen.

Contactgegevens:

Adres:

Piepke 8, 9351 AH Leek

Telefoonnummer:

0594 785 146

E-mail:

info@keukenwerkleek.nl

Sociale media:
 Volg ons op social media!

Openingstijden:

Woensdag t/m vrijdag 10:00 – 17:30

Zaterdag 10:00 – 16:30